Servis

USPON Servis se bavi pružanjem usluga servisa kompjuterske opreme u garantnom i vangarantnom roku. Usluge servisa vršimo u najkraćem mogućem roku od momenta prijema neispravne opreme. Usluge servisa se vrše u prostorijama naše firme, kao i na lokaciji klijenta. Naše usluge se odlikuju brzom reakcijom, efikasnim pronalaženjem i brzom sanacijom problema. Godišnji ugovori o održavanju i servisiranju najrazličitije računarske opreme predstavljaju odličnu opciju firmama koje ne trpe zastoje u svakodnevnom radu. To je posebno izraženo u malim i srednjim preduzećima, koja najčešće nemaju zaposlenog u oblasti informacionih tehnologija. Neke od usluga servisa opreme koje smo u prilici da vam ponudimo su:

Uspon team viewer

Projektovanje mreža je veoma opsežan i ozbiljan posao, koji zahteva pre svega dobro planiranje uzevši u obzir sve zahteve korisnika. Pre nego što pristupimo izvođenju radova na postavljanju kablova i ostale opreme, vršimo izradu projekta mreže. Jedan takav projekat sadrži procenu utroška materijala, rokova za izvođenje radova, trase kojima će se kablirati prostor, pozicije IT opreme i naravno troškove radova. Naša firma radi projektovanje, kao i samo izvođenje radova na terenu. Radimo sa najkvalitetnijom pasivnom opremom (ormani, kablovi, konektori) i aktivnom opremom najboljih svetskih proizvođača.

Održavanje hardvera je neophodno za besprekorno funkcionisanje računara. Da bi se sprečili teži kvarovi, gubici podataka neophodno je preventivno pregledanje računarskih komponenti.

Održavanje operativnog sistema je takođe jedna od bitnih stvari za ispravno funkcionisanje računara. Preventivnim donošenjem računara sprečavate mnogo veće probleme poput gubitka važnih podataka.

Zaštita od virusa je posao kojim se svakodnevno susrećemo. Svaki računar povezan na internet je potencijalna meta za hakere i viruse. Ne postoji 100% sigurna zaštita od virusa, ali postoje načini da se mogućnost zaraze virusom svede na minimum. Preporučujemo nekoliko stepena zaštite:
Redovan "update" sistema sigurnosnim zakrpama
Instalacija antivirus softvera
Edukacija korisnika računara
U slučaju da dođe do zaraze postoje načini za otklanjanje nastale štete, naše iskustvo u toj oblasti je ogromno.

Servisiranje tonera za kolor i monohromatske laserske štampače je oblast kojom se uspešno bavimo već duži niz godina. Raspolažemo kompletnim setom rezervnih delova i ostalog potrošnog materijala za tonere.

Servis kompjuterskih uređaja podrazumeva dijagnostiku i popravku periferija kao što su monitori, štampači, skeneri, digitalne kamere i fotoaparati.

Spašavanje izgubljenih podataka sa medija koje nastaje usled slučajnog brisanja podataka, otkaza opreme ili kao posledica strujnog udara. Mediji sa koji vršimo spašavanje su Harddiskovi, CD/DVD mediji, USB flash uređaji i svi tipovi memorijskih kartica.

U interesu sigurnosti i stabilnog rada, USPON ne preporučuje instaliranje poslednje generacije softvera ili hardvera, preporučujući umesto njih primenu stabilnih i dokazanih tehnologija, nudeći Vam tako pouzdan i miran rad.

Javite nam se da rešimo problem koji imate sa svojim računarima i opremom.

Pitajte nas za savet kod nabavke opreme. Pomoći ćemo Vam kod nadogradnje ili proširenja Vašeg sistema.

Angažujte nas kad planirate svoj razvoj ili kad imate problem.

STUPANjE U KONTAKT SA SERVISOM USPON-a

Radno vreme USPON servisa i tehničke podrške je od 09 do 17 časova radnim danima (od ponedeljka do petka) i od 09 do 15 časova subotom. USPON Servis ne radi nedeljom i državnim praznicima.

USPON Servis i tehničku podršku možete kontaktirati:

  • Telefonom, pozivanjem broja 032/340-410, 032/345-323, 032/346-743, 032/346-745
  • Faxom, slanjem upita ili zahteva na broj 032/340-410, 032/345-323, 032/346-743
  • E-mail-om, na e-mail adresu: [email protected]
  • Lično na našoj adresi: Bulevar oslobođenja 17, 32000 Čačak


Obrazac za prijavu kvara

© 2022 USPON.RS | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.

Uspon.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, zaštitom podataka o ličnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.
x