Sredstvo za čišćenje klima uređaja Colloid 250ml

Šifra artikla:
0127
Dostupnost:
Na stanju
Cena dostave: 215 RSD
Cena * za gotovinsko plaćanje 799 RSD
Maloprodajna cena * za odloženo plaćanje 799 RSD
 

Šifra artikla
0127
Ostale karakteristike
Ostalo Potpuno prirodan proizvod koji snagom srebrnih jona dobijenih savremenom tehnologijom predstavlja efikasan udar na čitavu armiju virusa, gljivica i bakterija, uzročnika najvećeg broja zdravstvenih problema.
Napomena
Napomena NAČIN UPOTREBE Na čist i osušen fiter klima uređaja, ravnomerno naneti sadržaj, raspršivanjem po površini sve dok filter ne postane umereno vlažan. Nakon toga sačekati 15 minuta da se isti na prirodan način osuši. Filter nakon sušenja vratiti i uključiti klima uređaj. Odrđavanje klima uređaja na ovaj način, poželjno ne minimum jednom mesečno. Čestice srebra deluju aktivno, zadržavaju se na filteru, dezinfikuju ga, uništavaju postojeće i sprečavaju razvoj drugih štetnih mikroorganizama. Na ovaj način sebi i svojim ukućanima pružate sigurnu zaštitu od zaraza i infekcija sa kojima se svakodnevno susrećemo. Zbog prirodnog i aromaterapijskog dejstva posebno se preporučuje u prostorijama izloženim duvanskim dimom.
Prava potrošača
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Bar-kod
8606104824294

Trenutno nije postavljen nijedan komentar.

Ostavite komentar

 
 
 
 
Pošalji komentar
 
 
 
 

© 2020 USPON.RS | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.

Uspon.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, zaštitom podataka o ličnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.
x