Klima uređaj Bosch Climate 5000 12000BTU Inverter

Šifra artikla:
7739838025
Cena * za gotovinsko plaćanje 49.990 RSD ušteda: 4.000 RSD ostvareni popust u iznosu od 7,41%
Maloprodajna cena * za odloženo plaćanje 53.990 RSD RATA na 12 meseci 4.724,13 RSD * uslovi kupovine
 

Šifra artikla
7739838025
Karakteristike
Vrsta sistema Split
Kapacitet klima uredjaja 12.000 BTU
Kapacitet hlađenja 12000 (3700-14000)
Kapacitet grejanja 13000 (3000-14400)
Rashladni gas R410A
Inverter Da
Ostale karakteristike
Dodatne funkcije Detekcija curenja freona: ako jedinica detektuje curenje freona, na ekranu unutrašnje jedinice pojaviće se poruka „EC“ i klima uređaj prestaje sa radom. Ova funkcija dodatno štiti kompresor od oštecenja. Havarijski mod: U slucaju neispravnosti senzora temperature, klima uređaj prikazuje kod greške bez prekida rada. Ovo omogućava klima uređaju da radi u havarijskom režimu do dolaska servisera, u situacijama gde je klima uređaj zaista potreban. Samodijagnostika: u slučaju pojave greške u toku rada, uređaj se automatski iskljucuje i prikazuje relevantan kod greške, što značajno olakšava dijagnostiku i popravku. Noćni režim: omogućava klima uređaju da automatski poveća hlađenje ili smanji zagrevanje za 1 °C na sat, za prva 2 sata. Zatim to stanje zadržava narednih 5 sati, nakon čega će se uređaj isključiti. Ovakav način rada utice i na uštedu energije i na komfor tokom noći. Turbo mod: ventilator automatski počinje da radi sa maksimalnom snagom, kako bi u što kraćem vremenskom periodu zagrejao ili rashladio prostoriju. Automatsko usmeravanje strujanja vazduha. Memorisanje pozicije klapne: Horizontalna klapna će se automatski pomeriti u istu poziciju u kojoj je bila kada je uređaj zadnji put bio u funkciji. Bešuman režim – mute mode. Funkcija zaštite od hladnog vazduha: pokretanje klima uređaja i brzina ventilatora zavise od temperature izmenjivača na unutrašnjoj jedinici. Ovo može sprečiti izduvavanje hladnog vazduha čime bi se umanjio komfor korisnika.
Energetska klasa A++/A+ (hlađenje/grejanje)
Koeficijent energetske efikasnosti (EER) 2.81 W/W
Koeficijent performansi (COP) 3.21 W/W
SEER koeficijent 6.1 W/W
SCOP koeficijent 4 W/W
Ostalo HD filteri (filteri velike gustine): Redukovani prečnik filtracione mreže je faktor koji povećava efikasnost filtera do 80% u poređenju sa drugim standardnim filterima koji se koriste u drugim klima uređajima. Rad na niskoj temperaturi: –15°C. Kompenzacija temperature: temperatura koju detektuje unutrašnja jedinica uvek se razlikuje od stvarne temperature poda zbog različitih visina ugradnje unutrašnje jedinice. Ova funkcija može revidirati ovu temperaturnu razliku radi preciznije kontrole temperature. Modulacioni ventilator na spoljašnjoj jedinici sa pet brzina. Tajmer: programiranje vremena automatskog uključivanja/isključivanja klima uređaja. Automatski restart: i slučaju nestanka struje, klima uređaj pamti sva nedavna podešavanja i automatski ih obnavlja po povratku napajanja. Moguće isključiti u servisnom modu.
Fizičke karakteristike
Dimenzije unutrašnje jedinice 805 x 285 x 194 mm
Dimenzije spoljašnje jedinice 770 x 555 x 300 mm
Masa unutrašnje jedinice 7.2 kg
Masa spoljašnje jedinice 26.5 kg
Boja Bela
Prava potrošača
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Bar-kod
7739838025

Trenutno nije postavljen nijedan komentar.

Ostavite komentar

 
 
 
 
Pošalji komentar
 
 
 
 

© 2020 USPON.RS | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.

Uspon.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, zaštitom podataka o ličnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.
x