Za nova iskustva!

Workshop “Asembliranje, optimizacija i testiranje računara”

U okviru projekta Workshop “Asembliranje, optimizacija i testiranje računara” održanog 23. novembra na FTN-u u Čačku, studenti FTN-a i đaci IV razreda Tehničke i Mašinsko-saobraćajne škole stekli su nova znanja i iskustva kroz aktivnu interakciju sa demonstatorima. Učesnici su imali priliku da prisustvuju asembliranju Basic računara, Mid-Range, ali i računara iz High-end domena.

Pročitaj više
  • 2020-01-21 16:45:53

Dobitnici nagradne igre "Nova godina u Usponu traje duže!"

Dana 17.01.2020. izvučeni su srećni dobitnici naše nagradne igre.

Pročitaj više

Hisens slavi 50 godina postojanja i nagrađujemo vernost.

Hisense 50 godina postojanja!

Povodom proslave 50 godina od osnivanja kompanije Hisense, rešili smo da nagradimo poverenje koje kupci ukazuju našoj kompaniji.

Pročitaj više
  • Uspon
  • 2019-09-23 12:38:30

Neprocenjiv doživljaj korišćenja Dell uređaja

Dell za 5

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da počevši od 24.08.2016. godine, Dell* laptopovi kao i Dell ALL in One uređaji u ponudi sadrže jedinstveni paket garancije u trajanju od 5 godina.

Pročitaj više

Zloćudni softver iskorišten za napad naziva se Bad Rabbitt

Opasni ransomware Bad Rabbit širi se Evropom i Rusijom

Tokom utorka pojavili su se izveštaji iz Ukrajine, Rusije, Turske i Nemačke o novom valu ransomware napada u kojem se, kao i do sada, zaraženi računari kriptuju.

Pročitaj više

© 2022 USPON.RS | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.

Uspon.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, zaštitom podataka o ličnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.
x