Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

Uvertira za UEFA EURO 2024, Hisense Cup 2024

Uvertira za UEFA EURO 2024,  Hisense Cup 2024

Uvertira za UEFA EURO 2024, Hisense Cup 2024

Uvertira za UEFA EURO 2024 – Hisense Cup 2024

Kompanija Hisense kao zvanični globalni partner UEFA EURO 2024™ po treći put je organizovala Hisense Cup u Beogradu, na Adi Ciganliji.

Ovaj fenomenalan događaj je prvog juna okupio veliki broj učesnika, čak 128 prodavaca podeljenih u 16 timova.

 
Među njima, bio je i naš tim koji je pokazao sportski duh i fer plej. Naše kolege dale su sve od sebe i pokazale da su tim i na fudbalskom terenu.
 

Bio je ovo uzbudljiv turnir sa vrednim nagradama za pobednike – osam ulaznica za utakmicu Srbija-Engleska koja je zakazana za 16. jun. Ovogodišnji događaj je po organizaciji i atmosferi nadmašio sve prethodne i zadao visoke standarde za sve naredne.

Nisu se nadmetali samo prodavci, već i novinari iz desetak najvećih sportskih redakcija u našoj zemlji. Očekivano, i oni su pokazali borbu na terenu i želju za što boljim plasmanom, a sve u duhu sporta i fer pleja.

 

 

BEYOND GLORY UEFA EURO 2024™ je kampanja koju Hisense trenutno sprovodi i u okviru koje se promovišu vrhunski modeli televizora, klima uređaja i bele tehnike. Ljubitelji sporta i strastveni navijači imaju priliku da utakmice prate na jednom od najboljih ULED televizora. Od maja ove godine dostupan je i Hisense Mini-LED Smart TV od čak 100 inča koji stadionsku atmosferu dovodi u vaš dom.

Zahvaljujemo se kompaniji Hisense na pozivu i prilici da budemo deo ovog događaja, a sada sa nestrpljenjem čekamo početak UEFA EURO 2024™.