Servis

Direktna podrška
» Cenovnik servisnih usluga «

Uspon Servis se bavi pružanjem usluga servisa kompjuterske opreme u garantnom i vangarantnom roku. Usluge servisa vršimo u najkraćem mogućem roku od momenta prijema neispravne opreme. Usluge servisa se vrše u prostorijama naše firme, kao i na lokaciji klijenta.
Naše usluge se odlikuju brzom reakcijom, efikasnim pronalaženjem i brzom sanacijom problema.
Godišnji ugovori o održavanju i servisiranju najrazličitije računarske opreme predstavljaju odličnu opciju firmama koje ne trpe zastoje u svakodnevnom radu. To je posebno izraženo u malim i srednjim preduzećima, koja najčešće nemaju zaposlenog u oblasti informacionih tehnologija.

Neke od usluga servisa opreme koje smo u prilici da vam ponudimo su:

U interesu sigurnosti i stabilnog rada, Uspon ne preporučuje instaliranje poslednje generacije softvera ili hardvera, preporučujući umesto njih primenu stabilnih i dokazanih tehnologija, nudeći Vam tako pouzdan i miran rad.

Javite nam se da rešimo problem koji imate sa svojim računarima i opremom.
Pitajte nas za savet kod nabavke opreme. Pomoći ćemo Vam kod nadogradnje ili proširenja Vašeg sistema.
Angažujte nas kad planirate svoj razvoj ili kad imate problem.

STUPANjE U KONTAKT SA SERVISOM USPON-a

Radno vreme Uspon servisa i tehničke podrške je 08-1630 časova radnim danima (od ponedeljka do petka) i 09-15 časova subotom. Uspon Servis ne radi nedeljom i državnim praznicima.
Uspon Servis i tehničku podršku možete kontaktirati:

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj: 032/346-745. Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom.

Uporedi