Cene na portalu i dostupnost robe

Uspon DOO nastoji da sve cene, tehničke specifikacije, slike, nazivi koji su iskazani na portalu budu ispravni, međutim, iako neprekidno radimo na održavanju, ne isključuje se mogućnost greške. Artikli koji se nalaze na portalu, u većini slučajeva su raspoloživi istog dana, a ukoliko artikal nije raspoloživ na stanju, a postoji mogućnost nabavke, vreme isporuke je minimum 2 radna dana. Bilo kakve nedoumice, pitanja, tehničke informacije možete dobiti putem mejla: office@uspon.rs ili kontakt telefona: 032 346 745

Obrazac za odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo potrošača da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat na državinu. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih se roba vraća. Povrat sredstava će potrošaču biti izvršen nakon što roba bude vraćena na navedenu adresu za prijem obrasca. Povrat sredstava potrošaču će se izvršiti na žiro račun koji je naveden u obrascu. Troškovi vraćanja robe padaju na teret prodavca. Podaci koje potrošač priloži u ovom obracu služe isključivo za evidentiranje izmena u prometu robe i Uspon d.o.o. ih neće upotrebljavati u druge svrhe.

OVDE MOŽETE PREUZETI OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA NA DALJINU

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj: 032/346-745. Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom.

Uporedi