Microsoft već dugo ne nudi službenu podršku za svoj stari operativni sistem Windows XP, dok će proces pružanja proširene podrške za operativni sistem Windows Vista završiti 11. aprila 2017. godine.
Korisnicima koji još uvek koriste navedene operativne sisteme dobro će doći informacija o planovima Mozille za njihov internet browser Firefox, što se tiče podrške za ta dva operativna sistema.
Na službenom Mozillinom blogu osvanula je informacija kako će korisnici Windows XP i Windows Vista sistema i dalje dobijati redovne bezbednosne nadogradnje Firefox-a sve do septembra sledeće godine.
Treba naglasiti da će nakon objave službenog broja korisnika Windows XP i Windows Vista sistema sredinom sledeće godine Mozilla ponovno odlučivati o eventualnom nastavku podrške ili definitivnom kraju podrške za te sisteme.
29.12.2016. 15:13

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj: 032/346-745. Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom.

Uporedi